Besøg naturen

Kort over naturområder m.m.

Her på denne side kan du finde kort over de mange naturområder i Randers Kommune.

Naturpark Randers Fjord

Naturpark Randers Fjord vil forbedre mulighederne for spændende naturoplevelser ved og på fjorden. Borgerne i området og turister skal tage herfra fyldt op af nye spændende indtryk – og gerne komme tilbage efter nye oplevelser.

Shelters

Benyttelse af shelters forgår hovedsaligt efter 'først til mølle' princippet og vi kan ikke garantere at der ikke er andre på pladsen, da det er offentlig skov. Er det kun det ene shelter, der fyldes, skal der være plads til andre på pladsen.

Cykelruter

Randers Cykelby har lavet nogle rutekort hvor du kan få inspiration til en cykelrute i Randers Kommune. Du kan blandt andet også se, hvilke seværdigheder som du og måske din familie kan opleve undervejs. Det er med andre ord et interaktivt google kort, hvor du kan klikke mange forskellige oplysninger frem om cykelruten, eksempelvis billeder fra stedet på ruten.

Legepladser

På de offentlige legepladser i Randers opstilles der kun legeredskaber, som enten lever op til Dansk Standard eller til de europæiske fællesstandarder.

Færdsel på isen

I vinterperioden 1. november til 1. april overvåger Randers Kommune istykkelsen på følgende kommunale søer.

Pluk et æble

I Randers kommune er der flere steder på kommunalt jord hvor der, fra september til og med november, er æbler og andet frugt, der bare står og venter på at blive plukket.